0

Planiranje selidbe - Selidbe Beograd Prevoz 011

Dianna Gron 7 years ago updated by atsselidbe 3 years ago 4

Gotovo nijedna selidba ne moze proci bez dosta nervoze, gomile stresa I velikog napora. Svuda oko Vas su kutije, namestaj, tehnicki uredjaji i Vi prosto ne znate kako da sve to spakujete I sredite. Dobra organizacija je zaista kljuc ka pozitivnom resenju I uspehu. Svaki korisni savet u tom trenutku je ogromna pomoci satisfakcija.


Vreme za pakovanje:


Ne cekajte poslednji momenat jer cete u tom slucaju napraviti pravu zbrku. Odlaganje stvari koje trenutno ne koristite u kutije ce Vam svakako biti od koristi. Zimska garderoba, razni ukrasni predmeti poput slika, vaza I drugih detalja koje mozete pazljivo uviti u te iste stvari ili stare novine kako bi ih dodatno zastitili prilikom nosenja.


Pomoc porodice I prijatelja:


Za ovu akciju angazujte sto vise osoba jer svaka raspoloziva ruka je dodatna pomoc a samim tim cete I mnogo brze zavrsiti ceo postupak.

Jake kutije od kartona su takodje jako vazne I potrudite se da nabavite sto je vise moguce. Mozda nije idealno vreme da bas u ovom trenutku kada treba da se preselite sredjujete vec postojece stvari I predmete ali to I te kako moze biti jako korisno za novi prostor u koji ulazite kako ponovo po coskovima ne biste gurali neke stvari koje svi zovemo „ako zatreba“ a gotovo nikada ih ne koristimo. Zato se bas u ovom momentu resite svakog starog casopisa, napuklih soljica, tanjira I sl.


Obavezno potrazite profesionalnu pomoc:


Za svaki veci predmet, namestaj, belu tehniku potrebno Vam je odgovarajuce vozilo kako biste sve to preneli u novi zivotni prostor. Sluzba za selidbe Beograd ce to obaviti brzo I efikasno tako da ne oklevajte I obavezno ih angazujte.

Sve u svemu selidba nije tako jednostavna stvar ali kad sve zavrsite bicete zasigurno zadovoljni I srecni sto ste sve zavrsili na najbolji moguci nacin. Ostaje Vam na kraju samo da uzivate.


Source: http://planet.infowars.com/uncategorized/selidba-bez-stresa

ATS agencija za selidbe Beograd posluje više od 24 godine.Tokom vremena stekli smo znanje,mudrost i iskustvo u našoj branši.Kao najstarija transportna i selidbena agencija u regionu, svesni smo koliko je za naše klijente važno da se presele kvalitetno, efikasno i sigurno uz poštovanje vremenskih rokova i dogovorenih usluga.Stoga poslujemo u tom smeru,kako bismo uslugu selidbe održali na visokom nivou i na zadovoljstvo naših klijenata.ATS agencija za transport i selidbe pruža niz objedinjenih usluga u domenu selidbe i skladištenja.

Spisak usluga koji smo u mogućnosti da Vam pružimo:

Kompletna ili delimična usluga selidbe prilikom

SELIDBE STANA

SELIDBE KUĆE

SELIDBE KANCELARIJA

SELIDBE LOKALA

Selidbe kamionskim ili selidbe kombi prevozom

Radna snaga na poslovima nošenja nameštaja i razne robe

Skladištenje stvari u nekom od nasa 4 magacina:

■ Altina ■ Novi Beograd na dve lokacije ■ Bežanijska Kosa

Pakovanje pokućstva ili kancelarijskog materijala prilikom selidbe

Zaštita nameštaja materijalima različitog kvaliteta

Demontaža i montaža nameštaja svih vrsta

SELIDBE U BEOGRADU SU NAŠA SPECIJALNOST.PRESELILI SMO PREKO 14.000 STANOVA,KUĆA,FIRMI I LOKALA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA I SRBIJE.

I conceive you have noted some very interesting points, regards for the post.

สล็อตเล่นง่าย แตกไว เว็บไหนดี

Pogledaj vise o selidbama na www.ats-selidbe.rs

AKo planiras selidbe u Beogradu pogledaj ovo..